Afscheid van een secretaris

Joop, bedankt.

Een week later, dan gepland, hebben wij Joop Hendriks bedankt voor zijn jarenlange inzet als secretaris van het Gaanderens Mannenkoor.
Op de agenda van de Jaarvergadering op 2 maart was zijn aftreden al vermeld, maar Joop moest daarbij verstek laten gaan.
Naast het Mannenkoor en de tennisvereniging heeft Joop nog een hobby. Reeds vele malen ging hij als vrijwilliger mee met de Zonnebloem. Toen hem ter elfder ure werd gevraagd een vrijgevallen plaats in te nemen, bedacht hij zich geen moment. “ Het Mannenkoor redt zich wel”.
Joop, bedankt voor je inzet, je kritisch meedenken, het bijhouden van de presentielijst, de vele verslagen, de brieven, het versturen van de contracten, het contact met de gemeente en allerlei bijkomende klussen en natuurlijk ook dank voor jou en voor Annemarie voor het vele werk van het digitaliseren van ons archief.
Ook het nageslacht zal weten hoe het was om bij ons koor te zingen.

Afscheid secretaris Joop 1