Weer een jaartje ouder.

Op zondag 28 januari vierden wij onze vierenvijftigste verjaardag.

Het is inmiddels een traditie geworden dat we deze dag starten met een optreden in een zorgcentrum in de regio. Nu waren we in Waterrijk in Doetinchem.

Verjaardag 2018web

Gezelligheid troef in het Lekkerrijk. De vierentwintig rozen, bid, vecht en de traditionele potpourri. Zowel wij als de bewoners hadden het prima naar de zin.

Op naar het Onland, waar een heerlijk brunch voor ons klaarstond. De mosterdkaas……heerlijk.

Even een beetje paniek. Eerst maar een glaasje doen.

In het officiële gedeelte kreeg eerst Iris Wentink, voor haar vele werk bij het ontwerpen van onze aankondigingsposters (net even anders), de gewilde Yorrick Simmesbeker uitgereikt. Iris, ons respect.
We huldigden Jan ( Pit) Lelieveld voor zijn 40-jarig lidmaatschap. Adrie Bout van het KNZV speldde hem het insigne op. Zijn vrouw Hildegard kreeg de bloemen.
Jammer dat Bennie Segers en zijn vrouw Dini onverwachts naar huis moesten.
Wij zullen Benny op een later tijdstip het insigne voor zijn 50jarig lidmaatschap opspelden. Dini heeft wel de bloemen ontvangen.
Beide juverjaardag 20183bilarissen kregen namens de vereniging een cadeautje aangeboden.

Na een welgemeend “Lang zullen ze leven” ( dit keer zonder Ben Simmes) werd het podium vrij gemaakt voor een optreden van de eerste tenoren. Samen met hen maakten we een voor de tweede keer een wereldreis ( Een Mooi koor, man!!). Ze moesten het doen zonder begeleiding, maar het Mien Achterhoek mocht er wezen.

Verjaardag 20182web

Volgend jaar weer. Met zijn allen op naar de 55.

Ik hoop dat we dat met dezelfde mensen of misschien wel met meer kunnen doen.

Volgend jaar: eerst naar de Pelgrim in Gaanderen ?