50 jarig huwelijk Ben Rutten

Aubade Wilma en Ben Rutten, 50 jaren getrouwd.

Was het warm?
Ja, het was warm bij de aubade die wij brachten bij het vijftigjarig huwelijksfeest van Ben en Wilma Rutten. Voldoende reden voor onze zonnige zomer outfit.
En Ben Simmes heeft hij nieuwe beroepskansen ?
Zeker Ben heeft nieuwe beroepskansen. Zagen jullie hem staan achter de bar bij het inzingen in de Hooimijt. Een geweldig plaatje. Ter hoogte van zijn middenrif stond parmantig de bierpomp van een bekend Duits biermerk. Ben, nieuwe kansen gloren.
Op naar de zaal. Aan enkele zangers, niet in het clubkostuum, werd al de vraag gesteld of men al aan het bier had gezeten. Nee hoor, zo zingen ze altijd.
Na een stralend Wochenend, het Schifferlied, de mooie Achterhoek, zongen we Ben en Wilma nog vele gelukkige jaren toe.

En Ben, werden hem onbekende dingen toegesproken. Nee hoor, dat wisten we allang. Een beetje eigenwijs ( nou ja,…. een beetje),een klein hartje, maar een groot hart voor ons mannenkoor.
En Wilma, zelden heeft zij een bijeenkomst of een concert gemist. Een trouwe fan.
En ikzelf, Ik kan alleen maar zeggen dat de fietstocht enkele uren later van Gaanderen naar Zelhem, ondanks de tegenwind, zeer voorspoedig is verlopen.
Willem Maas

2018 07 Aubade Ben Rutten