Doelstelling

Voor zover bekend was er in 1984 voor het eerst sprake van een Club van Honderd van het Gaanderens Mannenkoor.

cv100-logoIn 2011 werd de 'Stichting Club van Honderd GM' opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Over de ontwikkeling van de Stichting kunt u lezen in het sub-item 'Heden-1984'. Naast geschiedschrijving wordt hier jaarlijks (in januari) ook verantwoording afgelegd over o.a. de besteding van de inkomsten.

Bij het sub-item 'Zakelijke Vrienden' treft u de logo's aan van de bedrijven en middenstanders die door hun jaarlijkse bijdrage het Gaanderens Mannenkoor een warm hart toedragen. De namen van de particuliere vrienden worden uit privacyoverwegingen niet vermeld op de website. Als blijk van waardering ontvangen alle vrienden voor ieder concert een uitnodiging voor 2 personen. Bij de betaalde concerten geldt deze uitnodiging als gratis toegangskaart. Deze is overdraagbaar aan familie, vrienden kennissen en/of zakenrelaties.

Het bestuur van de Stichting laat zich bij haar handelen leiden door de volgende algemene doelstelling:

1. gelden te genereren ten behoeve van de handhaving en verbetering van het kwalitatieve en kwantitatieve niveau van het Gaanderens Mannenkoor alsmede de promoting van dit koor;
  2. het verrichten van alle verdere handelingen die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Mocht u lid van de Stichting willen worden klik dan op 'Inschrijfformulier'.

Ned. Geref. Kerk, Bilderdijkstraat 3 , Doetinchem, Nederland
Concert van het GM met het SBOG, Het Gaanderens Kerkkoor en Bergh's Vocaal