Drukke tijden voor het koor !

Drukke zondag voor het Gaanderens Mannenkoor.

Zondag 15 september wordt een drukke dag voor het Gaanderens Mannenkoor. Alhoewel de repetities na het zomerreces nog maar net begonnen zijn, moet het koor die dag weer “vol aan de bak”. Al om 10.00 uur zal het koor aanwezig zijn in de kerkzaal van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, waar het zal meewerken aan een dienst.
Na de dienst gaat men met gepaste spoed naar de Slangenburg in Doetinchem. Daar zal het koor rondom het kasteel, in de middaguren een drietal optredens verzorgen bij de Slangenburgse Nazomerdagen. Het programma zal bestaan uit een aantal bekende, goed in het gehoor liggende, vrolijke nummers.
De optredens volgen na een periode, waarin de interne organisatiestructuur van het koor aanzienlijk is gewijzigd. Deze nieuwe structuur moet er voor zorgen dat het koor toegerust wordt voor de toekomst. Bezoekers van de Nazomerdagen mogen niet alleen rekenen op een sprankelend optreden, maar zullen ook door de leden worden aangesproken om actief lid van ons koor te worden.


Misschien kunnen nieuwe leden al mee met het uitstapje in het eerste weekeind van oktober. Dan gaat het koor naarTrier, Bernkastel/Kues en Koblenz. In deze Duitse steden zullen ook enkele spontane optredens plaatsvinden.
Na dat weekeind zal het koor zich gaan voorbereiden op een benefietconcert van zondag 27 oktober in de Martinuskerk in Gaanderen. Samen met het Ulfts Gemengd Koor zal in de middaguren een concert worden gegeven, waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen van de Stichting Care Travel, een Achterhoekse organisatie, die zich inzet voor een passend vervoer van mensen met een handicap naar allerlei evenementen.
Na 27 oktober wordt alle aandacht gericht op een groot evenement in Schouwburg Amphion in Doetinchem op 21 maart 2020. Het koor zal dan mee zingen in een Groot Achterhoeks Koor, dat samen met het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen, het bombardement op de stad Doetinchem van 1945 herdenkt.
Drukke, maar wel heel gezellige en inspirerende tijden voor het koor.
Wilt u daar ook van genieten, kijk dan verder op deze site bij de rubriek “nieuwe leden” en meld je aan.

Afdrukken

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Geen afbeelding
11:00
Martinuskerk Gaanderen
Wegens groot succes geprolongeerd: Kerstconcert door en met familie en kennissen!
Datum :  zo 19 dec 2021
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons ook op

Gaanderens Mannenkoor