Er werd weer gezongen!

Een fijne repetitie, met nog een nabrander.

 DS02822 DxO

 

Op donderdagavond 2 september hervatte het Gaanderens Mannenkoor weer haar repetities.
En niet zo maar.  Het koor zet elk jaar een lid of een groep leden extra in het zonnetje omdat zij zich op een bepaalde manier inzetten voor de vereniging. Wij reiken dan de Yorrick Simmes award uit. Tijdens de afslag op zondag 29 augustus kregen de “jongens” van de website deze wisselbokaal.
Juist tijdens de afgelopen maanden is gebleken hoe belangrijk in een vereniging de communicatie is.
Via de website en de tomeloze inzet van Piet Soons, Martin van der Kemp en Frits Kuitert, werden de leden op de hoogte gehouden van allerlei zaken, zowel van individuele leden als ook van de vereniging zelf.

Frits Kuitert kon de zondag niet aanwezig zijn. Vandaar werd de uitreiking nog eens voor aanvang van de repetitie dunnetjes overgedaan. Frits mocht zijn vrouw Wil in ieder geval “na de derde helft” verrassen met een bos bloemen. Uw correspondent vraagt zich af of het nog erg laat is geworden.

 

 DS02812 DxO DS02816 DxO

En om acht uur begon het weer. Wat is het toch een genot om Ben Simmes voor de groep te hebben staan. Vol vuur en enthousiasme gaat hij achter de piano zitten. Hij hoort alles, ziet alles, doet alles en heeft daarbij ook nog eens oog voor een individueel lid.
Een waardevol bezit om de toekomst verder mee in te gaan en als hij dan ook nog de repetitie afsluit met de opmerking dat hij zelf ook een geweldige avond heeft gehad, dan ga je met een voldaan gevoel huiswaarts.
Op naar de twee concerten op 26 september en 17 oktober. Daar moet u bij zijn. Na anderhalf jaar van geen optredens zijn onze fans en toehoorders weer van harte welkom. Binnenkort komt er meer informatie over.

En wil je met ons meezingen. Dat kan. Je bent elke donderdagavond vanaf 19.45 uur van harte welkom in de culturele zaal van Sporthal de Pol in Gaanderen.
En dat moet je doen, want het Gaanderens Mannenkoor heeft de toekomst.

Afdrukken

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Geen afbeelding
19:30
Helenakerk Aalten
Datum :  za 26 nov 2022
27
28
29
30

Volg ons ook op

Gaanderens Mannenkoor