Zeer geslaagd Kerstconcert!

Kerstconcert 2018website

foto's Louis Besselink.

 

Wij kwamen tezamen.

Even een nachtje er over geslapen, maar dan kom je tot de conclusie dat we wel een geweldig jaar achter de rug hebben.
Het sluitstuk was het kerstconcert van zondagavond.
Het hele jaar heeft in het teken gestaan van “wij doen het samen”.
In het voorjaar het geweldige Memorialconcert met SBOG, het kerkkoor en onze vrienden van Berghs Vocaal. In september het Top 40 concert samen met de 9 gastzangers en dan nu het concert met Con Spirito.


Wat wil je nog meer. Een volle kerk, sfeervol uitgelicht, Green Valentine, een tot in de nerven gemotiveerde dirigent (ik had de afgelopen weken best wel eens medelijden met hem, hij moet maar een zaakje beginnen met rode potloden) een prachtig podium en ( vooruit dan) een geweldige ladyspeaker.
We durfden een gewaagd programma aan. Lux Aurumque, wie kan dat brengen ? Het is best wel wat anders dan één nieuw Pools kerstliedje. De echokoren en het octet. Kom er maar eens mee !
En dan als toegift de medley met Green Valentine. Het swingde de pan uit. En wat dacht je van Beethoven naast John Lennon.
Kort om. Een concert om van te watertanden, een concert zoals dat alleen in de Champions League gebracht wordt. ( Nee, niet doen Willem).
Bedankt allemaal, bedankt Con Spirito. Wij zien elkaar zondag weer en dan gaat er nog een schepje bovenop.
En dan nog een keer” het samen”. We zijn op de goede weg. Ons koor kan niet bestaan als we niet met zijn allen de schouders er onder zetten. Samen stoelen er bij zetten, samen nog een glaasje glühwein, samen op weg naar het volgende jaar.

Willem Maas

Afdrukken

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons ook op

Gaanderens Mannenkoor